Startsidan    |    Turist i Sjuhärad    |    Fiske    |    Bokning    |    Info    |    Annonsörer
Annonsörer och samarbetspartners
På den här sidan hittar du annonsörerna
som stödjer Marknadsplats 7-Härad och
Sassis Resor 7-Härad.
Här har vi även samlat alla våra samarbets-
partners. Tveka inte att kontakta dessa!
Vill du vara med på sidan kontakta oss gärna.
SIXT

SIXT Rent a Car är en hyrbilsleverantör som grundades i Tyskland redan 1912 av Martin Sixt med europeiskt huvudkontor i München.
Idag är SIXT Rent a Car ett globalt företag och finns representerat i ca 75 länder över hela världen. SIXT är marknadsledande i Tyskland, Österrike, Schweiz och Storbritannien och finns representerade på alla större flygplatser i Europa.

Genom vårt samarbete med SIXT i Borås kan Sassis Resor 7-Härad erbjuda mycket förmånliga hyrbilar.
Använd kontaktformuläret eller ring oss på telefon 070-216 72 18 för att boka din hyrbil.
Älvåker Design och Älvåkers Skafferi

Butik med lantligt läge i Varnum vid Viskan. Hantverk, inredning för hem & trädgård, godsaker och lammskinn. Kafé med glass, choklad, dryck m.m. Vad passar bättre på söndagsutflykten än en kopp rykande ekologiskt thé eller kaffe att värma sig med? Och till det, en riktigt kladdig kladdkaka, smaskig paj, eller en god choklad!

Kreativa föreläsningar & kurser inom dekorering och blommor, med varierat tema för respektive årstid. Ordnar tjejträffar, föreläsningar och praktisk utbildning åt företag, föreningar, kommun, privatpersoner. Vi skräddarsyr även kurser och teman enligt önskemål.

Välkommen önskar Lena Christoffersson
Till sidans topp
Melica
På Melica samarbetar naturvetare och samhällsvetare sedan 1987 för att skapa helhetslösningar för naturmiljö, kulturmiljö
och hälsa. Vi angriper miljöfrågorna brett,
där kommunikation mellan olika ämnesområden, engagemang och kunskap är viktiga framgångsfaktorer.
absolutnatur.se
Företaget drivs av Anders Andersson som bor i Nittorp. Anders har under 30 år fotograferad den svenska naturen, som han gärna visar och kåserar om. Vid sidan om fotograferingen jobbar Anders bland annat med uthyrning av kanoter och stugor samt är en av eldsjälarna i Nittorps isbaneförening.
Till sidans topp
Flugfiske i Norden
1979 gick femtio entusiastiska flugfiskare samman för att starta en ny tidskrift – Flugfiske i Norden.
Ingen annan nordisk tidskrift ger Dig lika mycket flugfiskeläsning som FiN. Kunskaperna från FiN kommer att utveckla Ditt flugfiske, och liksom tusentals gamla och trogna prenumeranter kommer också du att märka, hur Du som FiN – läsare får ut än mer ur en redan fantastisk hobby – att fiska med fluga!
Till sidans topp
Kvarnen i Hyssna
Kulturhistorisk Kvarnmiljö med tillhörande sågverk, en av de sista ramsågarna i drift. Ett underbart utflyktsmål, en plats där tiden har stannat upp och bevarat denna kulturmärkta kvarn & såg i radbyn Melltorp. Inbäddad i naturen, med vattenfallet porlande förbi. Här kan sinnen öppnas och trivsel infinna sig.
Välkommen till Hans och Catharina Johansson.
Till sidans topp
Fiskevebben
Fiskevebben är en nätbutik för fiskeprylar och lite av varje. Butiken drivs av SPRÅKSERVICE Jan Felten AB i Kinna, under namnet Fiskevebben. Vi har även en butik på Ånäsvägen 1 A, Näs industriområde, i Kinna.
Till sidans topp
Kinds Järn
Vi är en alljärnhandel med försäljning av produkter inom bygg, vvs, hushåll, trädgård, el, fiske, foder, verktyg, glas, porslin och leksaker. Vi är också Postens partner.
Tillsammans gör vi alltid vårt bästa för att ta hand om våra kunder. Vi är den roliga affären för hela familjen, där allt kan hända.
Du hittar oss på Brogatan 6, mitt i Svenljunga.
Till sidans topp
Paintball Park 7 Härad
Mycket spänning och många skratt utlovas!
Att spela paintball är en upplevelse utöver det vanliga och passar på såväl personalfesten som
på svensexan/möhippan. Vi lovar varierat spel!
Ni kan välja bland flera olika skogsbanor (beroende på kondition, vilja och tid) en actionbana och en s.k. boostairbana (dvs. en tävlingsbana för paintball).
Paintcheck - prova på paintball! Vill ni prova på paintball så arrangerar PP7H en öppen spelning första söndagen i varje månad.
Ni hittar oss i Hökerum, nära till både Ulricehamn och Borås. Bokning: 0321-517 50
Till sidans topp
Cinclus C Sportfiskeguide
Info om Sveriges alla sportfiskeresurser.
Klicka på "Läs mer" för att komma till sportfiskeguiden.
Till sidans topp
Välkommen till Wolfcreek Lures!
Wolfcreek Lures är handgjorda, Svenska kvalitetsbeten i trä för riktigt gäddfiske! Betena har fångat ögonen hos många gäddfiskare, men viktigast av allt - dom fångar fisk!
Till sidans topp
Marius cykel & fritid
Allt för fisket och lite till
Till sidans topp
Leidex
LEIDEX RESOR har 25 års erfarenhet av att arrangera resor till Alperna, sommar som vinter.
Vår målsättning är att alltid hålla låga priser och ändå erbjuda hotell med hög standard och bra arrangemang. Detta är anledningen till att allt fler resenärer återkommer år från år.
Till sidans topp
Wildo
Sedan 15 år har Wildo arbetat med att erbjuda jakt-
och fritidskläder av hög kvalitet till rimliga priser.
Kvaliteter och priser som gör att människor kan
njuta av naturen året runt.
Till sidans topp


Välkomna till Rångedala och Borås Marin & Motor
Knappast något annat företag i västsverige kan uppvisa ett sådant urval av båtar, motorer och släpfordon. Letar du efter en fiskebåt med alla tillbehör så har du kommit rätt. Ange gärna referensen ”Sassi på Sassis Resor” när du ska besöka oss.
Till sidans topp
webb kooper ab
Koopergruppen - beyond beyond * Idé & affärsutveckling * Behöver du kommunicera effektivare? - Reklambyrån! * Webb, film eller trycksaker * Applikationsutveckling * Utbildning & William * Projekt och utveckling

Till sidans topp
Fiskemagasinet.se
Fiskemagasinet.se är en webbtidning som är till för fiskare och den är gjord av fiskare. Fiskemagasinet.se är alltid under utveckling och är det någon som har synpunkter på saker som borde finnas med så ordnats det så länge det är möjligt och har med fiske och göra. Hela idén med Fiskemagasinet.se är att vi som gillar fiske har en egen tidning på nätet där vi själva bidrar med material som sedan alla kan ta del av.
Till sidans topp
SwedenFishing.com
Marknadsplats 7-Härad och Sassis Resor 7-Härad är del av det svenska nationella nätverket SwedenFishing.com. Nätverket baseras på ett samarbete mellan fiske entreprenörer inom Sverige med fokus på företagandet, försäljning och marknadsföring av fisketurismen.
Våra webbsidor erbjuder en heltäckande översikt till fiskemöjligheterna över hela Sverige, samt till attraktivt boende nära de bästa fiskevatten. Kort sagt, allt du behöver veta för att organisera en mycket framgångsrik fiskesemester. Välkommen till Sverige, Europas största sportfiskeland. Sverige - där du kan fånga fisken i dina drömmar!
Till sidans topp
Brovillan B&B Fiske & Konferens

Bo rofyllt på Brovillan som ligger 5 meter från sjön Stora Nätaren, 25 minuter från Jönköping och Elmia. Runt anläggningen Brovillan finns stora områden för rekreation. Hos oss kan du även har din konferens, ledningsgruppsmöte eller kick off. Vi hjälper dig med olika aktiviteter och äventyr. Vi ger dig personlig service och ett gott värdskap.
Hälsningar Göran Hultgren/Iréne Karlsson
Till sidans topp
Marknadsplats 7-Härad & Sassis Resor 7-härad     tel. 070-2167218     turism@sjuharad.info
   
 
       This project is partly financed by the European Union