Startsidan    |    Turist i Sjuhärad    |    Fiske    |    Bokning    |    Info    |    Annonsörer
Boka din fiskeupplevelse här!
Sassis Resor 7-Härad och Marknadsplats 7-Härad har tagit fram ett antal sportfiskepaket för dig som förstår att uppskatta det unika.
Du får uppleva några härliga fiskedagar i Sjuhärad. Du kan välja bland flytringsfiske, met- och spinnfiske från land och båt, trollingfiske, jerkbaitfiske eller kräftfiske. Vi tar dig till platser du aldrig skulle kunna hitta själv. Du bor i en mysig stuga eller på en av våra konferensanläggningar.
Klicka på "Ladda ner produktbladet" för information om resans innehåll, klicka på "Läs mer/Boka" för on-line bokningsförfråga. Produktbladen är exempel på ett upplägg och anpassas alltid till dina önskemål. Börja planera din kommande fiskeresa och tveka inte. Du kan naturligtvis även alltid ringa oss på telefon 070-2167218 eller skicka e-post till turism@sjuharad.info .

Vårt motto är:
"Det bästa vi säljer går inte att köpa"!
Guldfiske, Holmens gård
De sista paradisen blir aldrig till salu. Vi talar om naturens stora hemligheter. Din egen guide tar
dig till en egen hemlig sjö där du upplever ett fiske utöver det vanliga. Guldfisket kring Holmens Gård kan inte beskrivas med ord, det måste upplevas med alla sinnen.
Ladda ner produktbladet här.
Ladda ner infofoldern här.
Kräftfiskepaket, Majblommegården
En oförglömlig kväll kring ett äkta kräftfiske. Med båt och fyrhjuling åker vi till fiskeplatsen där du introduceras i kräftfiskets ädla konst. En grillbuffé baserad på lokalproducerade råvaror serveras under kvällen. Vedeldade badtunnor, bastu och vickning vid Åsundens strand väntar före över-
nattningen.
Ladda ner produktbladet här.
Utforska sjön Åsunden, känd för sitt goda fiske på gädda, gös och abborre!
Vid ankomst till din exklusiva sjö- stuga som ligger enskilt i en egen vik blir du mottagen av vår fiske- guide som kommer att visa dig några av sjöns hemligheter. Han tar dig med på en tur i guidebåten och visar några av de heta fiskeplatserna. När fisket inte är på topp i Åsunden så flyttar vi enkelt över din båt till den mindre och kallare Södra Sämsjön...
Ladda ner produktbladet här.
Ladda ner prislista här.
Fyll i en bokningsförfråga här.
Fiska på egen halvö, Åsundens Fiskecamp
Ni bor bekvämt i husvagn på en halvö med landförbindelse och bilväg ända fram. Du får introduktion till fisket av fiskeguiden. Dessutom kan ni välja till en dag med guiden som visar dig till de bästa fiskeställena i Åsunden. Eller varför inte en kväll med flugfiske efter öring och regnbåge i intillliggande damm?
Ladda ner produktbladet här.
Flottfiske och ATV-aktivitet, Roasjö
Tillsammans med våra erfarna fiskeguider lägger vi upp fisket efter dina önskemål. Med hjälp av fyrhjuling tar vi oss till avlägsna myrsjöar kring Roasjö. Vi tar med dig till en fiskeflotte som du bekvämt kan fiska ifrån och där vi serverar dig en härlig grillmiddag på kvällen.
Ladda ner produktbladet här.
Till sidans topp
Metarvecka i stuga, Tranemo
Ta en metarvecka och fiska efter dina favoritfiskar i bland annat Simmesjön och Gryt- teredssjön. Metplatserna är väl förberedda och förmäskade innan du kommer. Du bor i egen stuga med självhushåll, i ett vackert landskap med åar och sjöar nära Tranemo.

Ladda ner produktbladet här.
Till sidans topp
Gäddsafari i Sjuhärad
Är du en av de som drömmer om gammelgäddan om nätterna så har du kommit helt rätt till oss. Vi er- bjuder dig alla förutsättningar som krävs för att uppfylla dig den dröm- men! Du presenteras för några av de bästa vatten för grov och strid- bar gädda. C&R är en naturlig del i upplevelsen. Bo i vår moderna stuga Brokvarn, 100 m ifrån fisket!
Ladda ner produktbladet här.
Ladda ner prislista här.
Fyll i en bokningsförfråga här.
Till sidans topp
Små sjöar - stora hemligheter
Din utgångspunkt för fisket kring Granared är ett nyrenoverat torp i naturskönt område beläget vid en damm. Fantastiska naturupplevel- ser och tillgång till en vedeldad bastu intill dammen sätter guldkant på din tillvaro. Stora gäddor och abborrar kan vi nästan garantera. Vi visar dig till de spännande och mindre sjöarna kring ditt boende som gömmer dessa hemligheter. C&R och elmotorer är självklara!
Ladda ner produktbladet här.
Ladda ner prislista här.
Fyll i en bokningsförfråga här.
Till sidans topp
Fiskeupplevelse för ungdomar,
Majblommegården

Upplev några härliga fiskedagar på Åsunden och Sämsjön. Du fiskar från en trollingbåt, glider fram i kanot och är med om det spän-
nande och roliga flytringsfiske. Som omväxling har ni femkamp och ni får lära er att köra fyrhjuling i skogen.
Ladda ner produktbladet här.
Till sidans topp
Fiske och barbeque kring Väla
Fiska din gädda eller abborre i de vackra småsjöarna runt Väla. Under en lång helg hinner du fiska med båt och flytring under ledning av en fiskeguide. En dag tar ni båten och fiskar på egen hand i en valfri sjö i närheten. På kvällarna får du upp-
leva och avnjuta underbara barbeque-middagar som tillagas direkt vid sjökanten.
Ladda ner produktbladet här.
Till sidans topp
Marknadsplats 7-Härad & Sassis Resor 7-härad     tel. 070-2167218     turism@sjuharad.info
   
 
       This project is partly financed by the European Union